billige lån

Låneoversigt til billige lån - find de billige lån nu!

>> Nem låneansøgning   >> Hurtig Bekræftelse: 15 min. - 24 timer  >> Velrenommerede Kreditselskaber

Billige lån   Forbrugslån   ÅOP   Forbrugerstyrelsen   Bekræftelse på lån   Låneberettiget   Låneansøgning   Kreditselskaber   RKI   Afbetaling   Låneberegning

RKI - præcise svar på spørgsmål om firmaers og personers økonomi

RKI er en forkortelse for Riebers Kreditinformation. Det er et firma, som i mange år har været markedsledende i Danmark. Men faktisk har firmaet nu skiftet navn til Experian Information Solutions.

I forbindelse med forbrugslån er RKI kort fortalt en virksomhed, der hjælper kreditselskaberne med vurdering af kundernes låneberettigelse. Og selvom firmaet altså har skiftet navn, vil du stadigvæk, og formentlig i mange år fremover, se forkortelsen RKI på kreditselskabernes hjemmesider. Derfor bruges forkortelsen RKI også indtil videre på denne hjemmeside.

RKI har gennem årene opbygget en database med utrolig meget information om virksomheder og personer. Dermed er firmaet i stand til at give hurtige og præcise svar på spørgsmål om disse firmaers og personers økonomi - naturligvis indenfor lovens rammer.

RKI har selvfølgelig ikke lov til at indhente og videregive hvilke oplysninger som helst. Men i vores retssamfund oplyser det offentlige f.eks. i Statstidende om personer, der er blevet stævnet for ikke at betale deres gæld eller dømt for at have begået økonomisk kriminalitet.

Sådanne oplysninger samler RKI og videregiver til kreditselskaberne. Det er en fordel for ærlige lånere, idet kreditselskaberne derved kan minimere deres tab på "dårlige betalere".

Vidste du forøvrigt, at du sagtens selv kan klikke ind på RKI's eller rettere Experian's hjemmeside for at checke, om du er registreret der? Hvis du ikke er sikker, er det er måske en god ide at gøre det, før du sender din låneansøgning.

Låneoversigt.dk - billige lån fra velrenommerede kreditselskaber