billige lån

Låneoversigt til billige lån - find de billige lån nu!

>> Nem låneansøgning   >> Hurtig Bekræftelse: 15 min. - 24 timer  >> Velrenommerede Kreditselskaber

Billige lån   Forbrugslån   ÅOP   Forbrugerstyrelsen   Bekræftelse på lån   Låneberettiget   Låneansøgning   Kreditselskaber   RKI   Afbetaling   Låneberegning

Pengeautomaten | Få et forbrugslån hos Pengeautomaten

Nemme og hurtige forbrugslån

Du kender det godt. Du vil gerne til Thailands solrige ferieparadis, slappe af og bare nyde livet. Eller måske er du bare træt af, at køre rundt i en gammel rustspand og i stedet ønsker du en ny og skinnende bil. Men pengene slår måske ikke til, og det er den største grund til, at du ikke kan udleve dine drømme.

Men sådan behøver det ikke være. Hos Pengeautomaten kan du tegne et forbrugslån, som betyder, at du får penge til at købe lige det, du ønsker. Du kan låne beløb fra 10.000 kroner og helt op til 250.000 kroner. Pengeautomaten har samtidig en lånepolitik, der sikrer, at du kan bruge dine penge akkurat, som du har lyst.

Der er med andre ord ingen ubehagelig bankrådgiver, der stiller spørgsmål til eller kritiserer, at du bruger pengene på det ene eller det andet. Ingen løftede pegefingre - bare frihed til at købe den bil eller den fantastiske rejse, du drømmer om.

Søg dit forbrugslån i dag - bliv godkendt af Pengeautomaten i morgen

Hos Pengeautomaten går der ikke lang tid fra du ansøger, til du har rede penge i hånden. Faktisk skriver Pengeautomaten på sin hjemmeside, at der kun behøver gå fem minutter fra du ansøger, til din ansøgning bliver behandlet. Hele låneansøgningen kan udfyldes online og det betyder, at du lynhurtigt kan låne penge - uanset hvor du befinder dig.

Selve låneprocessen hos Pengeautomaten er ganske simpel. Du skal blot udfylde et ansøgningsskema og inden for få minutter får du svar fra Pengeautomaten via e-mail. Når din ansøgning bliver godkendt modtager du en låneaftale med posten, som skal underskrives og sendes retur til Pengeautomaten.

Pengene står på din NemKonto eller anden bankkonto senest fire dage efter du sender ansøgningen til Pengeautomaten. Lettere og mere problemfrit kan det simpelthen ikke være.

Alt det med småt

Pengeautomaten har naturligvis en række krav og betingelser, der står med småt. Informationer, som blandt andet vedrører debitorrenten, der hos Pengeautomaten varierer fra typisk 5,5 procent til 18,1 procent, afhængig af lånets størrelse og en individuel kreditvurdering.

Vi kan i den forbindelse nævne, at gennemsnitsrenten for et forbrugslån under 100.000 kroner er 15,6 procent. Hvis du eksempelvis ønsker at låne 40.000 kroner, og betale tilbage over fem år, vil renten typisk variere fra 13,2 procent til 18,1 procent.

Låneoversigt.dk - billige lån fra velrenommerede kreditselskaber