billige lån

Låneoversigt til billige lån - find de billige lån nu!

>> Nem låneansøgning   >> Hurtig Bekræftelse: 15 min. - 24 timer  >> Velrenommerede Kreditselskaber

Billige lån   Forbrugslån   ÅOP   Forbrugerstyrelsen   Bekræftelse på lån   Låneberettiget   Låneansøgning   Kreditselskaber   RKI   Afbetaling   Låneberegning

Ekspres Bank | Få et forbrugslån hos Ekspres Bank

Forbrugslån uden spørgsmål

Bankkontoen ser faretruende ud og du går rundt og ser slukøret ud. Men sådan behøver det ikke være. Du kan sagtens låne penge til din drømmerejse, til et nyt køkken eller en ny computer. Løsningen er et forbrugslån og sådan ét kan du uden problemer kan få hos virksomheden Ekspres Bank.

Hos Ekspres Bank kan du låne helt op til 300.000 kroner til lige akkurat det, du går og ønsker dig. Ekspres Bank stiller ingen spørgsmål, og behandler din ansøgning med lynets hast – banken tilbyder kort fortalt en fuldstændig problemfri og glidende låneproces, som sikrer, at du ikke skal sidde begravet i låneaftaler og svare på spørgsmål, som du ikke har lyst til at svare på.

Ekspres Bank blander sig heller ikke i, hvad du bruger dine penge til. Det er dine penge, og du kan bruge dem akkurat, som du vil. På ganske kort tid får du frihed til at indfri dine drømme til en ganske favorabel rente – og det er et tilbud, de færreste kan sige nej til.

Søg forbrugslån nu – få svar i morgen

Der er ikke noget værre end at sidde og logre ved brevsprækken, når du skal bruge penge lige nu og her. Det forstår man hos Ekspres Bank. Derfor er behandlingstiden for nye låneansøgninger ganske kort. Faktisk går der kun et kvarter fra du har sendt ansøgningen, til du modtager et svar i din indbakke.

Låneprocessen er ganske simpel hos Ekspres Bank. Du bliver bedt om at indtaste en række informationer, som fortæller Ekspres Bank lidt om, hvem du er, og hvor stort et beløb du vil låne. Derefter bliver du bedt om at indsende identifikation, som for eksempel et billede af dit kørekort eller pas. Og voila – så er du færdig og ansøgning sendt af sted.

Pengene bliver overført til din NemKonto eller anden bankkonto, så snart du har underskrevet den låneaftale, som du modtager med posten, når din låneansøgning bliver godkendt af Ekspres Bank.

Alt det med småt

Ekspres Bank har en række vilkår og betingelser, som du skal være opmærksom på, når du låner penge. Hvis du vil låne over 150.000 kroner over 6 år, vil din variable debitorrente svinge mellem 6,49 procent og 16,99 procent.

Både rente og månedlig ydelse fastlægger Ekspres Bank efter en individuel kreditvurdering. Herudover afhænger betalingsbetingelserne af størrelsen på det lån, du ønsker, din boligsituation, samt din alder og dine indkomstforhold.

Låneoversigt.dk - billige lån fra velrenommerede kreditselskaber