billige lån

Låneoversigt til billige lån - find de billige lån nu!

>> Nem låneansøgning   >> Hurtig Bekræftelse: 15 min. - 24 timer  >> Velrenommerede Kreditselskaber

Billige lån   Forbrugslån   ÅOP   Forbrugerstyrelsen   Bekræftelse på lån   Låneberettiget   Låneansøgning   Kreditselskaber   RKI   Afbetaling   Låneberegning

Kreditselskaber - udlån af penge

Et kreditselskab er et firma eller selskab, som har specialiseret sig i udlån af penge. På en måde er det ikke så forskelligt fra en bank eller et pengeinstitut derved, at man i banker og hos pengeinstitutter også kan låne penge.

Men hvor bankerne beskæftiger sig med alle slags handler med penge, så som indlån, valutahandel, handel med aktier, almindelige pengeoverførsler osv., så har kreditselskaberne specialiseret sig alene i kreditvurdering og udlån af penge.

Specialisering fører normalt til effektivisering. Det vil du formentligt hurtigt opdage, når du går ind på en af deres hjemmesider via bannerne.

Du vil ofte på deres hjemmesider få svar på flere af de spørgsmål, som du ellers skulle ringe til banken eller gå hen til banken for at få svar på. Ligeledes kan du direkte indtaste din låneansøgning og straks sende af sted via Internettet.

Pga. deres specialisering vil kreditselskaberne normalt også kunne give et hurtigere svar på, om du er låneberettiget, og hvor meget du er låneberettiget til.

Nu tænker du måske, at du ikke har samme tryghed, som i din bank. Men heldigvis er alle kreditselskaber underlagt kreditaftaleloven.

Så du kan føle dig ganske tryg. Hvis du vil vide mere om kreditaftaleloven, er det en god ide læse mere om den på forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Kreditkort  

Låneoversigt.dk - billige lån fra velrenommerede kreditselskaber