billige lån

Låneoversigt til billige lån - find de billige lån nu!

>> Nem låneansøgning   >> Hurtig Bekræftelse: 15 min. - 24 timer  >> Velrenommerede Kreditselskaber

Billige lån   Forbrugslån   ÅOP   Forbrugerstyrelsen   Bekræftelse på lån   Låneberettiget   Låneansøgning   Kreditselskaber   RKI   Afbetaling   Låneberegning

Forbrugerstyrelsen - tjek det ud før du tager et lån

Forbrugerstyrelsen er et statsligt organ, som bl.a. har til formål at støtte både private og virksomheder i forbindelse med fortolkning af kreditaftaleloven og prismærkningsloven. Det er en styrelse under Økonomi- og Erhvervsministeriet. Fordi den er statslig, er den uafhængig af kommercielle interesser. Det er din garanti for fyldestgørende og korrekte oplysninger og god vejledning.

Forbrugerstyrelsen beskæftiger sig bl.a. med skiltning og prismærkning for at beskytte forbrugerne mod misvisende og mangelfulde oplysninger i reklamer og skiltning. Herunder naturligvis også indholdet på f.eks. denne hjemmeside. Forbrugerstyrelsen har vist deres berettigelse gennem en lang række af tidligere sager, som de har ført på forbrugernes vegne.

Forbrugerstyrelsen beskæftiger sig endvidere med uvildige test af produkter, udbredelse af kendskab til ny teknologi samt klagesager.

Hvis du er i tvivl om noget, kan du altid henvende dig til forbrugerstyrelsen. De har faktisk en rigtig god hjemmeside, hvor du finder en masse information. Altsammen med det formål at beskytte dig som forbruger.

Selvom forbrugerstyrelsen altså også beskæftiger sig med klagesager, så tænk lige på, at det måske er bedre at spørge først end at ende med en klagesag bagefter. Du kan faktisk hjælpe med til at gøre denne side endnu bedre ved at klikke ind på kreditselskabernes bannere og checke, om de nu også opfylder kravene, som du finder på forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Kontaktoplysninger - Forbrugerstyrelsen:

Amagerfælledvej 56

2300 København S

Tlf. 32 66 90 00

Fax. 32 66 91 00

e-mail: forbrug@forbrug.dk

Forbrugerhotline: Tlf. 70 13 13 30

Åbningstider: mandag-fredag kl. 9-12 og torsdag desuden kl. 15-19

Låneoversigt.dk - billige lån fra velrenommerede kreditselskaber