billige lån

Låneoversigt til billige lån - find de billige lån nu!

>> Nem låneansøgning   >> Hurtig Bekræftelse: 15 min. - 24 timer  >> Velrenommerede Kreditselskaber

Billige lån   Forbrugslån   ÅOP   Forbrugerstyrelsen   Bekræftelse på lån   Låneberettiget   Låneansøgning   Kreditselskaber   RKI   Afbetaling   Låneberegning

Afbetaling - husk at checke, hvad det koster at købe på afbetaling

Ny PC, ny fladskærm, nye møbler, nyt køkken eller ferie sydpå. Er det noget du kunne tænke dig her og nu, men ikke har plads til i budgettet uden at skære ubehageligt ned på andre ting?

Mange vælger da at købe på afbetaling. Men de glemmer at checke, hvad det koster at købe på afbetaling. Og ofte er det meget dyrere, end de fleste forestiller sig.

Forretningerne er hurtige med at tilbyde køb på afbetaling og ikke altid gode til at oplyse om, hvad det egentlig koster. Procenter og afdrag, som virker billigt bliver skrevet med store tal og bogstaver, mens den vigtige oplysning om ÅOP ikke bliver skrevet med så store tal.

Men det kan rent faktisk vise sig at være et stort tal. 40 + 60% er ikke ualmindeligt. Prismærkningsloven kræver faktisk, at dette tal altid skal opgives ved køb på afbetaling. Så, hvis du ikke umiddelbart finder tallet, så spørg efter det.

Derefter kan du på de forskellige kreditselskabers hjemmesider sammenligne deres ÅOP med ÅOP'er ved køb på afbetaling. Du vil da sikkert snart opdage fordelene ved forbrugslån fremfor køb på afbetaling.

Butikkerne vil ofte forklare deres høje ÅOP med, at de må dække sig ind mod den høje risiko, der er for at kunderne ikke betaler afdragene. Det er naturligvis rigtigt. Men hvis man kan betale afdragene, hvorfor så være med til dække butikkernes udgifter til de, som ikke betaler? Hvorfor så ikke hellere vælge det billigere alternativ som er et forbrugslån?

Låneoversigt.dk - billige lån fra velrenommerede kreditselskaber