billige lån

Låneoversigt til billige lån - find de billige lån nu!

>> Nem låneansøgning   >> Hurtig Bekræftelse: 15 min. - 24 timer  >> Velrenommerede Kreditselskaber

Billige lån   Forbrugslån   ÅOP   Forbrugerstyrelsen   Bekræftelse på lån   Låneberettiget   Låneansøgning   Kreditselskaber   RKI   Afbetaling   Låneberegning

ÅOP - når man skal låne penge

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Det er ikke kun renten, der er interessant, når man skal låne penge. Det er de samlede årlige omkostninger, der fortæller, hvor dyrt det reelt er at låne penge.

Ifølge loven er ÅOP et tal, der altid angives ved køb på afbetaling og oprettelse af kredit. Det gør det nemt for dig, fordi du da kun behøver at sammenligne dette ene tal. Det vil sige, der dog lige en ting, som du skal huske at checke, nemlig om ÅOP er beregnet før eller efter skat. Det er en forskel, som afhænger af din trækprocent. Husk at tænke på det.

Mange butikker og kreditselskaber opgiver f. eks. månedlig rente, eller udover renten opkræver de provision eller stiftelsesgebyr. Renten vil du i mange tilfælde få fradrag for i skat, men ikke gebyrerne. Det gør det uoverskueligt at sammenligne. Derfor har vi i Danmark indført kravet i prismærkningsloven og kreditaftaleloven om, at nøgletallet ÅOP altid skal opgives.

Gå ind på hvert af kreditselskabernes bannere og start din sammenligning. Prøv også at sammenligning med ÅOP ved køb på afbetaling i en forretning. Det er ikke ualmindeligt med ÅOP op til 40 - 60 %!! Derfor vil du nok hurtigt opdage, at forbrugslån er et billigt alternativ.

Der er naturligvis et par andre forhold, som også har betydning for dit valg af kreditselskab, såsom låneberettigelse, lånegrænse og afbetalingstid. Men ÅOP er det tal, du skal sammenligne for at se, hvor billigt du kan låne.

Låneoversigt.dk - billige lån fra velrenommerede kreditselskaber